Servei IURIS

Compta amb l’assessorament del nostre equip. Consulta’ns davant d’una presa de decisió.

934 646 210

Consulta sense compromís quina és la millor opció pel teu negoci.
Contacta amb nosaltres

PLA IURIS

L’objectiu de Lladó Grup Consultor és facilitar al client, qualsevol decisió i moviment que hagi de fer en la seva empresa. 

Amb el Pla IURIS tens accés als advocats i tècnics de Lladó Grup a través d’una  relació propera, de confiança i professional.  

Perquè tinguis a l’abast l’ajuda d’experts professionals que sempre vetllaran pel teu interès. 

Serveis

El sistema de treball de l’Àrea de Serveis Jurídics de Lladó Grup Consultor,  consisteix en la prestació dels serveis contractats a través d’un equip d’Advocats exercents especialitzats cada un d’ells en unes àrees determinades del Dret. 

Els equips de treball tenen al seu torn un responsable jeràrquic encarregat de la direcció tècnica i organitzativa dels assumptes i del departament jurídic del despatx. Els lletrats de l’àrea jurídica assessoren i recolzen en l’àmbit jurídic a la resta de departaments del nostre despatx.

En virtut de l’anterior, quedaran adscrits de forma directe al servei jurídic la totalitat de l’equip d’advocats que integren el departament, actuant en cada moment l’advocat especialista en la matèria consultada o requerida. Tots els Advocats del Departament Jurídic són lletrats exercents col·legiats a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, habilitats per actuar a qualsevol partit judicial de l’Estat i amb una dilatada experiència en el seu àmbit d’actuació. Així mateix, quedarà adscrit al contracte el Director de l’Àrea de Serveis Jurídics, encarregat de la direcció tècnica i organitzativa de les persones adscrites al contracte, amb una experiència mínima de 20 anys.

A més a més del personal anteriorment referenciat, participarà en la prestació del servei el personal administratiu necessari per desenvolupar l’activitat, així com l’equip directiu que s’ocupa de l’administració i gerència del despatx. 

Tot el personal anteriorment referenciat és personal propi de l’empresa, amb relació laboral i que quedarà adscrit al servei contractat amb plena dedicació.

Assessorament Jurídic amb caràcter permanent

 • Sobre els àmbits Mercantil, Civil i, en general, sobre qualsevol àrea del Dret que tingui o pugui tenir afectació a l’empresa i als seus treballadors i no estigui inclòs dins l’àrea Tributària o Laboral del despatx.
 • Està exclòs l’assessorament en matèria de Dret TIC i Privacitat i Protecció de Dades.

Assessorament es prestarà de forma presencial

 • Indistintament a les oficines del Client o de Lladó Grup Consultor,
 • Per telèfon, correu electrònic, videoconferència
 • O per qualsevol altre mitjà que decideixen les parts.

Revisió i validació de contractes

 • El client podrà remetre’ns els documents i contractes derivats de la seva activitat (arrendaments, proveïdors, agents comercials, compravenda) i els nostres advocats els analitzaran, informant-lo de les clàusules que poguessin perjudicar i/o aconsellant la modificació o negociació de les mateixes.

Consulta’ns i estalvia diners, temps i guanya en seguretat per la teva empresa.

Preu mensual

Des de 50€
*Preus sense IVA. El preu indicat en aquest servei pot variar segons els serveis addicionals contractats.
Contacti amb nosaltres i li resoldrem els possibles dubtes, i li farem un pressupost a mida.
**Condicions subjectes a l’aprovació de l’empresa. Consulti l’Avís Legal.
Com contactar?

Des de Lladó Grup Consultor t’assessorem de forma permanent sobre qualsevol àrea del Dret que pugui afectar a la teva empresa.

Facilita’ns les teves dades de contacte i contactarem amb tu per a personalitzar el servei segons les teves necessitats. Si prefereixes pots telefonar-nos a 934 646 210.

Truca'ns al 93 464 62 10

Horari de Dilluns a Dijous 9h a 14h i 15h a 18h Divendres 9h a 14h

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Accepto rebre informació sobre les activitats, serveis i productes de Lladó Grup Consultor.

  Complementa el teu pla amb aquests serveis relacionats

  Servei de gestió de recobrament d’Impagats

  El client disposarà d’un servei de recuperació de deutes, en el que es realitzaran les gestions de cobrament oportunes, no repercutint més que les despeses derivades de la gestió (despeses de burofax, procurador, taxes judicials o despeses derivades) i vinculant els honoraris de l’expedient a l’obtenció de resultats. El marc d’actuació d’aquest servei s’articula mitjançant un contracte específic per la seva casuística.

  Sol·licitud de notes Informatives davant els registres Mercantils i de la Propietat

  Realitzarem les consultes que desitgi als Registres Públics (Registre de la Propietat, Registre Mercantil, etc.). En poques hores podrà tenir informació dels seus proveïdors, clients i competidors o bé conèixer els titulars i càrregues de l’immoble que desitja comprar o llogar (taxes dels Registres no incloses).

  Reducció especial del 10% en tots els honoraris per serveis addicionals contractats amb el departament jurídic que no estiguin inclosos en el SERVEI IURIS.

  Notícies relacionades

  Tel. +34 934 646 210
  mail Lladó Grup
  Linkedin Lladó Grup