Els nostres serveis

Un equip disciplinari, que integra una oferta de serveis única
Consultoría Jurídica Lladó

Consultoria Jurídica

Consultoria jurídica basada en l’experiència i el treball en equip coordinat amb els diversos departaments del despatx. Treballem sota la filosofia d’una col·laboració amb el client de manera preventiva per evitar futurs conflictes. La confiança d’un equip jurídic a qui transmetre les inquietuds legals, mentre l’empresari i el seu equip col·laborador se centren en els mateixos objectius de l’empresa.

Consultoria Laboral

Advocats, graduats socials i tècnics laborals assessoren legalment a les empreses en el dia a dia dels assumptes de relacions laborals i afiliats. El nostre equip proporciona assistència i cobertura, acompanyant al nostre client  en la gestió de procediments diaris  i documentació derivada de l’administració de personal de les empreses.

Consultoria fiscal llado

Consultoria Fiscal

Especialistes en consultoria fiscal, prioritzant els interessos del client amb experts economistes, advocats i especialistes comptables. Relació estreta amb el client, amb l’objectiu comú d’analitzar, planificar i optimitzar. Acompanyat d’un seguiment de l’evolució de l’empresa per minimitzar la càrrega tributària i millorar els resultats financers.

consultoria patrimonial

Consultoria Patrimonial

Àrea específica encarregada d’assessorar els nostres clients per gestionar i optimitzar el seu patrimoni. Professionals altament qualificats i amb una llarga experiència que ofereixen  als nostres clients l’assessorament integral amb l’objectiu de maximitzar les rendes i prendre les millors decisions que repercuteixin en la viabilitat del manteniment i creixement del seu patrimoni, així com la seva planificació per al relleu generacional, successió, transformació i/o reestructuració.

Consultoria Dret Digital

Un equip amb dilatada experiència en el sector del dret de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), ens permet oferir un ventall de serveis, donant resposta a les necessitats i requeriments del dret digital.

Consultoria Estratègica

Mitjançant la intervenció, amb perfecta sinergia, de diferents professionals especialitzats en diverses àrees, donem solucions estratègiques en processos complexes i de valor afegit que marquen la diferència en l’àmbit de la consultoria legal i tributària.