Gran Empresa

Un assessorament a mida per empreses.

934 646 210

Consulta sense compromís quina és la millor opció per la teva empresa.
Contacta amb nosaltres

A Lladó Grup Consultor som experts professionals en els diferents àmbits de l’assessorament integral a empreses.

Un equip capacitat per a donar resposta a les diferents necessitats de la teva empresa i orientar i assessorar en els diferents àmbits laboral, fiscal, comptable, legal i mercantil.

Conscients de les necessitats de cada empresa, desenvolupen un procediment de treball a mida per a cadascuna d’elles amb l’objectiu d’aconseguir eficàcia i eficiència en la gestió.

Welcome Pack

Eina de comunicació amb el client.

Gestor Documental

Un espai creat per la seva empresa.

Software de Gestió

Programes líders en la gestió.

Portal del Treballador

Eina personalitzada de diferenciació.

Assessorament Laboral: Assessorament integral i assistència lletrada en procediments jurídics laborals.

Assessorament Fiscal: Planificació fiscal, elaboració d’impostos, pretancaments i informes d’estat. Consultes fiscals. Inspeccions d’Hisenda i recursos a l’administració i tribunals.

Assessorament Mercantil: Assessorament en possibles modificacions societaries i assessorament a socis i administradors en Juntes Generals.

Assessorament Legal: Advocats especialitzats en grans empreses en l’assessorament en Pactes de socis, Concursos de Creditors, Contractes, etc.

Assessorament Comptable: Seguiment personalitzat segons les necessitats comptables de l’empresa, com Reportings, Balanços, Informes,etc. Consultes comptables.

Assessorament Directiu: Assessorament a l’equip directiu, per analitzar les indicadors claus de l’empresa.

Truca'ns al 93 464 62 10

Horari de Dilluns a Dijous 9h a 14h i 15h a 18h Divendres 9h a 14h

  Accepto la clàusula de LOPD.
  L'informem que les seves dades personals que ens pugui facilitar en posar-se en contacte amb nosaltres seran incorporades en un fitxer titularitat de Lladó Grup Consultor (Lladó Advocats Grup Consultor,S.A., Lladó Advocats Associats,S.L.P.,IGC Inter Grup Consultors,S.A. i ETB Xarxa d'Assessorament Integral,S.L.) amb la finalitat de contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar sobre els nostres serveis a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició pot fer-ho a través de l'adreça de correu electrònic consultor@lladogrup.com o de comunicació escrita dirigida a C / SantDomènec, 39-41, 08911 Badalona (Barcelona).

  Notícies relacionades

  Tel. +34 934 646 210
  mail Lladó Grup
  Linkedin Lladó Grup