Sempre al costat dels nostres clients

Rebràs el millor assessorament professional!

Lladó Grup ha evolucionat cap a la Transformació Digital dels despatxos professionals, i la distància no és un impediment per gaudir de la millor atenció personalitzada en el món de la consultoría de negocis.

Pren-te la llibertat d’escriure’ns un correu electrònic o trucar-nos. Tractarem amb total confidencialitat la teva consulta i avaluarem el cas per a poder oferir-te solucions a mida sense dilatar processos.

Truca'ns!

934 646 210

Oficines

Carrer de Sant Domènec, 39, 08911 Badalona, Barcelona

Mail

consultor@lladogrup.com

Hores d'atenció personalitzada

Dilluns – Dijous:
9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00
Divendres:
9:00 a 14:00

    Accepto la clàusula de LOPD.
    L'informem que les seves dades personals que ens pugui facilitar en posar-se en contacte amb nosaltres seran incorporades en un fitxer titularitat de Lladó Grup Consultor (Lladó Advocats Grup Consultor,S.A., Lladó Advocats Associats,S.L.P.,IGC Inter Grup Consultors,S.A. i ETB Xarxa d'Assessorament Integral,S.L.) amb la finalitat de contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar sobre els nostres serveis a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició pot fer-ho a través de l'adreça de correu electrònic consultor@lladogrup.com o de comunicació escrita dirigida a C / Sant Domènec, 39-41, 08911 Badalona (Barcelona).