Assessoria integral

Creixem amb tu, cuidant el més important per a tu.

934 646 210

Sol·licita una cita prèvia per a poder
programar la teva visita.
Contacta amb nosaltres

Servei d'assessoria integral per als nostres clients

T’acompanyem en la gestió diària per a entendre les teves necessitats, assessorar-te i proposar-te les solucions més adequades en gestoria laboral, fiscal i comptable.

Assessoria de Badalona amb clients majoritàriament en el Barceloní, Maresme, Vallés Oriental i Vallés Occidental. Així com, serveis de gestoria a Madrid, València i País Basc.

Complir els compromisos adquirits a través dels nostres serveis amb l’objectiu de prestar un servei d’assessoria integral i de màxima qualitat.

 • Servei

  Amb els nostres serveis adaptats a les teves necessitats, tens l’avantatge competitiu de treballar en equip amb altres serveis del Grup com són assessoria laboral, fiscal i comptable. El que facilita a l’equip d’assessoria tenir una visió més completa de les empreses i els empresaris, proporcionant un servei basat en la confiança i tranquil·litat perquè tu et puguis dedicar al teu negoci.

 • Professionalitat

  Som una organització amb més de 65 anys de trajectòria en l’assessoria per a empreses i empresaris. Consolidant des de 1955 un servei i qualitat en totes les àrees d’assessoria, amb un equip de més de 50 professionals. Lladó Grup Consultor està compromès a oferir un servei integral i de qualitat personalitzat a tots els seus clients.

 • Personalització

  Els nostres serveis estan basats en una assessoria integral que s’adapta a tu i al teu negoci. L’objectiu dels nostres professionals és personalitzar el nostre servei al màxim, per això treballem amb un assessor assignat per a tu, i sempre disponibles per a resoldre les teves inquietuds.

 • Suport

  Treballem en equip perquè Pimes, Autònoms i professionals tinguin un assessorament i gestió de qualitat adaptat a les seves necessitats.

  Gestionem amb rigor tots els aspectes legals, laborals, fiscals i comptables del teu negoci. Estem en constant comunicació amb tu, sempre que ens necessitis per a resoldre qualsevol dubte o inquietud que puguis tenir en el teu dia a dia.

Necessites els serveis d'una assessoria?

T’escoltem per a poder oferir-te una solució d’assessoria òptima i personalitzada.

Assessoria Legal

Solucions de gestió legal per a la teva empresa.

Assessoria Laboral

Solucions de gestió laboral per a la teva empresa.

Assessoria Fiscal i Comptable

Solucions de gestió fiscal i comptable per a la teva empresa.
Formulari contacte Llado Grup

T'ajudem?

  Accepto la Política de Privacitat

  Desitjo rebre comunicacions informatives i promocionals de Lladó Grup Consultor.

  Notícies relacionades

  Contacta per telèfon
  Tel. +34 934 646 210
  Contacte
  Email Lladó Grup
  Linkedin
  Linkedin Lladó Grup