Si Hisenda intenta notificar-li algun acte administratiu en persona i no el localitza en el seu domicili, ha d’intentar una segona notificació en els tres dies següents (excepte dies inhàbils), i en una hora diferent respecte a l’intent anterior . És bastant habitual que en hores de treball no hi hagi ningú per rebre la notificació, amb el risc d’adquirir fermesa els actes administratius sense possibilitat de recurs, i això encara que Hisenda no tingui raó.
Si en intentar notificar-li, l’agent tributari o el de correus fan constar com desconegut al domicili amb un sol intent de notificació, ja és vàlida sense necessitat del segon intent.
Després d’un segon intent sense èxit , la notificació es pot fer per edictes i a partir l’1 de Juny de 2015 aquest anuncis només apareixeran publicats en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Fins a aquesta data en funció de l’administració de la qual procedís l’acte a notificar, podia ser el Butlletí Provincial de la Comunitat Autònoma o fins i tot a la seu electrònica de l’organisme emissor.
La publicació s’efectuarà els dilluns, dimecres i divendres de cada setmana, i una vegada publicat l’anunci haurà de comparèixer en la seva administració d’Hisenda en el termini de 15 diesnaturals perrecollir la notificació, però com aquet mitjà no és de fàcil accés als contribuents, el problema és que al no assabentar-se, se li passaran els terminis de recurs.
A les Societats en general se’ls notifica electrònicament, encara que també poden fer-ho personalment.