Logic Data Consulting

Logic Data Consulting ofereix serveis jurídics en dret de Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Prevenció de Blanqueig de Capitals.

Els nostres professionals estan especialitzats en diferents àrees de pràctica, coneixent els sectors en els que treballen amb el compromís de donar el millor servei al client.

S’ofereix als clients un assessorament integral amb l’objecte d’assegurar el compliment de la legalitat vigent.

Visiti’ns a la nostra web www.logicdataconsulting.com 

Cambra Comerç BCN

La Cambra de Comerç de Barcelona, organitza sessions i jornades informatives molt pràctiques a les diferents delegacions de la Cambra de Comerç.

Sessionstallers i jornades curtes per resoldre qüestions jurídiques; per aproximar-se a mercats exteriors; per conèixer tendències tecnològiques; per adquirir habilitats directives; per resoldre dubtes financers; per invertir; per informar-se sobre ajuts a les empreses.

Per a més informació Cambra Comerç o contacta’ns al 902 448 448.

Fortuny Legal

El nostre partner Fortuny Legal és una boutique legal, amb més de 20 anys de trajectòria professional, altament especialitzada en GovernanceRisk & Compliance, i que compta amb importants clients en aquesta disciplina, tant nacionals com internacionals. L’equip auditor-legal de Fortuny Legal dissenya, implementa i audita sistemes de compliment normatiu, tant en matèria de compliance penal (models de prevenció de delictes), com en altres matèries (mediambiental, digital, salut pública, laboral, etc.). Per aquest motiu, i amb la seva col·laboració, podem ser els partners de qualsevol empresa en matèria de riscos legals corporatius, acompanyant a l’empresa en la prevenció i gestió d’aquests. Fortuny Legal és conegut en el mercat legal nacional pel seu alt valor afegit en compliance i dret penal econòmic-corporatiu.

Especialistes en l’estàndard UNE 19601, norma de soft law que estableix els requisits que ha de tenir un sistema de gestió de compliance penal (model de prevenció de delictes). Moltes empreses s’estan certificant ja en aquesta UNE, i ens congratulem que alguns dels nostres clients tinguin avui dia aquesta certificació, gràcies a la seva col·laboració.

La formació “in company” és un dels serveis destacats dins el compliance. Hem desenvolupat una línia de servei de formació per arribar a clients i prospects que requereixin d’aquest servei afegit.

I a nivell internacional, fruit de l’experiència en compliance, ajudem a empreses que necessiten un assessorament en l’expansió del seu negoci a nivell internacional, o bé a “aterrar” al mercat nacional.

BPO Consulting

BPO Consulting Partners, SL és una companyia dedicada exclusivament a oferir serveis relacionats en matèria de preus de transferència i operacions vinculades entre companyies o entitats d’un mateix Grup empresarial.

Els nostres serveis passen per la realització de la documentació obligatòria de preus de transferència, tant la part local (Local file), com la part del Grup al qual pertany l’obligat tributari (Màster File), revisió i/o elaboració de contractes intercompañía, auditories de documentació existent, definició de polítiques de fixació de preus de transferència, suport i defensa del client en inspeccions de preus de transferència, anàlisi de comparabilitat, acords previs de valoració (APA), serveis a despatxos professionals, etc.

Portem 10 anys treballant en temes de preus de transferència, atenent anualment a més de 50 clients, pertanyents a Grups Nacionals i Multinacionals de molt diferents sectors i nacionalitats.

Som una companyia independent d’àmbit nacional que ens caracteritzem per la nostra flexibilitat i per disposar d’una estructura reduïda però dimensionada per a poder oferir als nostres clients un tracte personalitzat i un servei de qualitat.

Per a més informació, visiti’ns en la nostra web www.preciosdetransferencia.es o contacti’ns en el 93 380 34 26.

Einatec

Einatec som una empresa de serveis globals especialitzada en fer créixer un negoci. Els nostres serveis busquen oferir una solució completa a les necessitats d’una empresa a través de la consultoria estratègica i tecnològica, la comunicació visual, l’estratègia de màrqueting digital i el desenvolupament d’aplicacions.

Creiem que entendre les necessitats d’un negoci ens ajuda a implementar les solucions que ofereixen les noves tecnologies, podent optimitzar els recursos de cada empresa i reduint-ne els costos. Comptem amb una llarga experiència creant plans de continuïtat de negoci que assegurin a les empreses davant la pèrdua de dades i agilitzin els seus processos interns.

Gràcies al treball en equip amb les empreses, hem après a identificar aquells valors que les fan úniques. Creem marques amb ànima i les connectem amb el seu públic en els mitjans digitals, amb l’objectiu de fidelitzar i detectar noves oportunitats de negoci.

El nostre propòsit és ajudar a les empreses a detectar les seves debilitats i oferir solucions mitjançant un tracte proper i humà. D’aquesta manera, contribuïm en la millora dels seus processos productius, optimitzant el seu negoci i augmentant-ne l’eficiència.

Com contactar?

Truca'ns al 93 464 62 10

Horari de Dilluns a Dijous 9h a 14h i 15h a 18h Divendres 9h a 14h

    He llegit i accepto la Política de Privacitat

    Accepto rebre informació sobre les activitats, serveis i productes de Lladó Grup Consultor.