Compra i venda d'empreses

M & A (Fusions i Adquisicions)

934 646 210

Consulta sense compromís quina és la millor opció pel teu negoci.
Contacta amb nosaltres

Assessorem i acompanyem en processos de compra i venda d’empreses

Un equip especialitzat amb una dilatada experiència, assessorem en els processos de compra i venda d’empreses, buscant el millor soci, un major retorn i condicions per als nostres clients.

Lladó Grup Consultor dissenya una estratègia M & A (fusions i adquisicions) ben definida per a executar i acompanyar als empresaris en tot el procés de la compra o la venda total o parcial estudiant la millor opció per al client.

Serveis

sobre la compra i venda d’empreses

Assessorament preconcursal

T'assessorem legalment en les fases preconcursals, amb l'objectiu de proporcionar garanties a la teva empresa en previsió d'un estat d'insolvència.

Anàlisi de la situació

T'oferim un estudi, anàlisi de l'empresa, diagnòstic i planificació per a l'estratègia d'una sol·licitud del concurs de creditors.

Sol·licitud del concurs

Analitzem la situació d'insolvència de la teva empresa i elaborem informes econòmics i jurídics. Així com, la resta de documentació necessària per a acompanyar la sol·licitud del concurs de creditors.

Administració Concursal

Defensem els teus interessos enfront de l'Administració Concursal en el si del concurs, sempre sota la nostra manera d'actuar transparent i col·laborativa.

Seguiment en les fases

L'equip realitza un seguiment personalitzat de totes les fases processals del teu procés.

Compra i Venda d’empreses. Parlem?

Consulta personalitzada

Preguntes freqüents:

Relacionades amb la compra i venda d’empreses

Vull vendre el meu negoci. Tinc comprador?

Per a vendre satisfactòriament una companyia, és necessari que coincideixin tres circumstàncies:

En primer lloc, que els productes o serveis que ofereix l’empresa tinguin futur.

En segon lloc, estar disposat a vendre l’empresa per un valor pròxim al valor teòric de mercat fruit de la valoració prèvia. No obstant això, en cas d’identificar al comprador idoni i negociar satisfactòriament, aquest valor teòric pot superar-se.

Finalment, estar realment disposat a vendre l’empresa. I només l’empresari sap si realment es troba convençut d’això. La decisió ha de ser adoptada després de reflexionar sobre els avantatges i inconvenients d’una operació tan trascendental.

Com és el procés de venda?

Un procés de venda d’empresa es divideix en tres fases, una de preparació, una altra d’aproximació i, finalment, la de negociació. Durant el procés és necessari analitzar i discutir en profunditat aspectes financers, fiscals i legals.

Vendre una empresa. Qui pot ser el meu comprador?

Són diverses les alternatives a considerar quan un empresari considera la venda de la seva companyia.

  • Una empresa del seu mateix sector que desitgi augmentar la seva dimensió i, en el seu cas, introduir-se en nous mercats geogràfics.
  • Una empresa d’un sector complementari que pretengui diversificar i, al seu torn, aconseguir determinades sinergies.
  • Una societat de capital de risc, capital expansió o family office, que disposa de recursos financers i, en el seu cas, humans, per a invertir en empreses amb un projecte de futur atractiu.

Pot afectar el procés de compra venda al dia a dia de l'empresa?

La venda no ha de perjudicar, en cap cas, el funcionament diari de l’empresa. Per a això, és important anar acompanyats de professionals que assessorin plenament d’aquest procés, amb total dedicació i des de la més absoluta confidencialitat i discreció.

Necessito un assessor especialitzat per a vendre la meva empresa?

Un assessor especialitzat no sols augmenta les possibilitats d’èxit, sinó que garanteix un retorn econòmic. Per a prendre la decisió de vendre la nostra empresa sense un professional especialitzat hem de ser conscients de les complexitats del procés i el seu abast.

He rebut una oferta, Què faig?

Para i reflexiona. Pregunta’t. Tens una raó per a vendre? És un bon moment? Esteu tu i la teva companyia preparats per a la venda? Estàs disposat a bregar amb el procés?.

Com és un mandat de venda d'empresa?

El primer passo a l’hora de vendre una empresa és la signatura d’un mandat de venda amb un assessor financer especialitzat en aquesta mena de transaccions. Es tracta d’un contracte que regirà les relacions entre els venedors i l’assessor, es detallaran els seus honoraris, forma de treball i altres clàusules de gran importància, com són l’exclusivitat i durada del contracte.

Tens més dubtes?

Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudem a resoldre la teva situació.
Contacta amb nosaltres

Notícies relacionades

Tel. +34 934 646 210
mail Lladó Grup
Linkedin Lladó Grup