Compra i venda d'empreses

M & A (Fusions i Adquisicions)

934 646 210

Consulta sense compromís quina és la millor opció pel teu negoci.
Contacta amb nosaltres

Assessorem i acompanyem en processos de compra i venda d’empreses

Un equip especialitzat amb una dilatada experiència, assessorem en els processos de compra i venda d’empreses, buscant el millor soci, un major retorn i condicions per als nostres clients.

Lladó Grup Consultor dissenya una estratègia M & A (fusions i adquisicions) ben definida per a executar i acompanyar als empresaris en tot el procés de la compra o la venda total o parcial estudiant la millor opció per al client.

Serveis

sobre la compra i venda d’empreses

Compra d'empreses

Realitzem una estratègia ben definida i procediments de compra per a la seva execució.
Quan es realitza una operació de compra d'una empresa, l'assessorem ja que és indispensable realitzar una due diligence fiscal per a evitar responsabilitats futures del qual compra.

Venda d'empreses

Assessorem en processos de venda totals o parcials, buscant el millor resultat i condicions per al nostre client.

Assessoria fiscal

Els nostres professionals t'acompanyen en la compra o venda d'empreses analitzant la millor planificació tributària per al teu cas.

Plan de Compra d’Unitats Productives

Acompanyem als empresaris en la compra d'unitats productives, en les quals es permet adquirir conjunts organitzats d'elements productius d'una empresa en crisi.

Pla de successió

Acompanyem a empresaris que es plantegen la venda o successió en un futur a 3-5 anys, augmentant la possibilitats d'èxit i el valor de la companyia.

Immobiliari (operacions de compra i venda)

Estudiem els casos dels clients a nivell jurídic i fiscal d'una operació immobiliària.
Realitzem una estratègia per a dur a terme l'operació immobiliària.
Acompanyem al client a nivell legal i econòmic fins a la total formalització, assegurant la seguretat jurídica i la bona fi de l'operació i/o transacció.

Preguntes freqüents:

Relacionades amb la compra i venda d’empreses

Vull vendre el meu negoci. Tinc comprador?

Per a vendre satisfactòriament una companyia, és necessari que coincideixin tres circumstàncies:

En primer lloc, que els productes o serveis que ofereix l’empresa tinguin futur.

En segon lloc, estar disposat a vendre l’empresa per un valor pròxim al valor teòric de mercat fruit de la valoració prèvia. No obstant això, en cas d’identificar al comprador idoni i negociar satisfactòriament, aquest valor teòric pot superar-se.

Finalment, estar realment disposat a vendre l’empresa. I només l’empresari sap si realment es troba convençut d’això. La decisió ha de ser adoptada després de reflexionar sobre els avantatges i inconvenients d’una operació tan trascendental.

Com és el procés de venda?

Un procés de venda d’empresa es divideix en tres fases, una de preparació, una altra d’aproximació i, finalment, la de negociació. Durant el procés és necessari analitzar i discutir en profunditat aspectes financers, fiscals i legals.

Vendre una empresa. Qui pot ser el meu comprador?

Són diverses les alternatives a considerar quan un empresari considera la venda de la seva companyia.

 • Una empresa del seu mateix sector que desitgi augmentar la seva dimensió i, en el seu cas, introduir-se en nous mercats geogràfics.
 • Una empresa d’un sector complementari que pretengui diversificar i, al seu torn, aconseguir determinades sinergies.
 • Una societat de capital de risc, capital expansió o family office, que disposa de recursos financers i, en el seu cas, humans, per a invertir en empreses amb un projecte de futur atractiu.

Pot afectar el procés de compra venda al dia a dia de l'empresa?

La venda no ha de perjudicar, en cap cas, el funcionament diari de l’empresa. Per a això, és important anar acompanyats de professionals que assessorin plenament d’aquest procés, amb total dedicació i des de la més absoluta confidencialitat i discreció.

Necessito un assessor especialitzat per a vendre la meva empresa?

Un assessor especialitzat no sols augmenta les possibilitats d’èxit, sinó que garanteix un retorn econòmic. Per a prendre la decisió de vendre la nostra empresa sense un professional especialitzat hem de ser conscients de les complexitats del procés i el seu abast.

He rebut una oferta, Què faig?

Para i reflexiona. Pregunta’t. Tens una raó per a vendre? És un bon moment? Esteu tu i la teva companyia preparats per a la venda? Estàs disposat a bregar amb el procés?.

Com és un mandat de venda d'empresa?

El primer passo a l’hora de vendre una empresa és la signatura d’un mandat de venda amb un assessor financer especialitzat en aquesta mena de transaccions. Es tracta d’un contracte que regirà les relacions entre els venedors i l’assessor, es detallaran els seus honoraris, forma de treball i altres clàusules de gran importància, com són l’exclusivitat i durada del contracte.

Tens més dubtes?

Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudem a resoldre la teva situació.
Contacta amb nosaltres
Contacto Llado Grup

Compra i Venda d’empreses. Parlem?

Consulta personalitzada. Explica’ns el teu cas.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Accepto rebre informació sobre les activitats, serveis i productes de Lladó Grup Consultor.

  Notícies relacionades

  Tel. +34 934 646 210
  mail Lladó Grup
  Linkedin Lladó Grup