Lladó Grup Consultor incrementa la prestació dels seus serveis en teletreball del seus equips

Lladó Grup Consultor, atès l’increment de casos de COVID19 i del risc de contagi segons tots els indicadors i atesa la recomanació que s’està fent des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb l’ànim de ser solidaris amb les recomanacions de les Autoritats i contribuir a que no es propagui la pandèmia així com l’objectiu principal de preservació de la Salut de tot el nostre equip humà i dels nostres clients hem pres la decisió que, fins al 23 d’Octubre inclòs, prendrem mesures excepcionals de teletreball incrementant aquesta modalitat de treball i reduint el presencial en les nostres oficines.

Amb aquest decisió Lladó Grup s’avança a qualsevol mesura que es pugui aprovar per Decret per la Generalitat i, per tant, podran ser revisades segons evolucionin els fets i en funció del que aprovi el Govern de la Generalitat. S’espera la publicació d’un Decret al llarg de la setmana al qual ens adaptarem depenent de les mesures que s’hi aprovin.

Per tant, en conseqüència, Lladó Grup seguirà plenament operatiu però reduint les visites / reunions a les nostres oficines a la mínima expressió i només per causa estrictament necessària i, en tot cas, amb cita prèvia.

Estem davant d’una situació crítica que cal que, entre tots, ajudem a contribuir a baixar la taxa de risc de contagi i, per tant, suposa un esforç en el nostre dia a dia laboral com també en el personal i social de cadascú.

El nostre equip seguirà operatiu en els correus electrònics i telèfons de contacte habituals, així com reunions telemàtiques amb els diferents sistemes que tenim habilitats.

Moltes gràcies per avançat.

Direcció de Lladó Grup Consultor.